Toimitus- ja maksuehdot

Zealan Oy verkkovalmennusten toimitusehdot

Voimassa 1.4.2019 alkaen

Verkkokauppa

ZEALAN OY (y-tunnus 2621846-2) myy verkkotuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan täyttämällä tilaajan yhteystiedot tuotesivulla. Samalla luot tunnukset sähköiseen valmennuskirjastoomme. Valmennuskirjastossa on nähtävillä kaikki saatavilla olevat verkkovalmennuksemme. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Linkki ostamasi sähköisen tuotteen kirjautumiseen lähtee automaattisesti ohjelmasta. Mikäli et saa viestejä, muista tarkistaa roskaposti. HUOM. Joskus mailiohjelmat eivät päästä automaattiviestejä ollenkaan läpi: Jos et saa sisäänkirjautumislinkkiä, ole yhteydessä [email protected] ja laitamme sinulle kirjautumissivun manuaalisesti.

Maksutavat

Korttimaksut

Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisesta verkkokaupassamme huolehtii Stripe. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Kortillasi näkyy maksun veloittajana Zealan Oy. Saat kuitin ostostasi sähköpostiisi heti maksun kirjauduttua.

Paypal

Kun valitset maksutavaksi PayPal-maksun, sinut ohjataan tilaustapahtuman lopuksi suoraan PayPaliin. Jos olet jo PayPal-asiakas, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja vahvistaa maksun. Jos olet uusi asiakas PayPalissa, voit avata itsellesi PayPal-tilin ja vahvistaa maksun sen jälkeen. Saat kuitin ostostasi sähköpostiisi heti maksun kirjauduttua.

Yrityslaskulla ostaminen

Jos haluat maksaa mieluiten laskulla, ota yhteyttä [email protected] . Laskulla tuotteen toimitusaika on n. 1-2 työpäivää. Laskulle saat 7 päivän maksuajan. Huomioithan seuraavat asiat:

  • laskun voi valita maksutavaksi, kun ostoksen arvo ylittää 50 euroa.
  • Kun valitset maksutavaksi laskun, yrityksen tiedot tarkistetaan y-tunnuksen perusteella.
  • Maksuehto on 7 päivää.
  • Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 10 euroa.
  • Tilauksen tekijän tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään erillisinä viesteinä kuitti sekä tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus perua tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]. Peruutuksen jälkeen käyttöoikeutesi valmennuskirjastoosi poistetaan.

Ongelmatilanteet

Mikäli et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöön tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille.

Kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä puhelinnumeroon: 0400530760 tai sähköpostilla: [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.