Yritys

KANSSAMME SAAT TAKUUVARMASTI TULOKSIA AIKAAN!

Zealan Oy on valmennuskumppani sinulle, joka haluat saada aikaan pysyviä muutoksia organisaatiosi johtamiskulttuurissa tai henkilökohtaisessa johtajuudessasi.

Tavoitteemme on, että jokainen asiakkaamme on yhteiset tavoitteemme saavutettuaan kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva ja tasapainoinen johtaja.  


MIHIN USKOMME?

Teemme töitä siksi, että jokaisella työpaikalla ammattimaisen johtamisen tulee olla inhimillistä ja hauskaa.

MISSÄ OLEMME HYVIÄ?

Erikoisosaamistamme on johtamiskulttuurin uudistaminen, johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen ja tulevaisuuden työelämätaidot.

KEITÄ PALVELEMME?

Asiakkaamme ovat yhtä lailla kansainvälisessä ympäristössä toimivia pörssiyhtiöitä kuin pieniä, voimakkaasti kasvavia tulevaisuuden tähtiä.

Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia: luotamme määrätietoiseen, pitkäjänteiseen ja kovaan työhön. Lupaamme valmennuksillemme täyden tyytyväisyystakuun.

Anne Nurminen toimii päävalmentajanamme ja on vastuussa kauttamme tilatuissa valmennushankkeissa. Toimintamme perustuu nykyaikaiseen asiantuntijaverkostoon ja sen hyödyntämiseen: projekteihimme osallistuu erityisasiantuntijoita omalta asiantuntemusalueeltaan aina tarpeen mukaan.

Tutustu kaikkiin palveluihin Zealan oy:n sivuilla!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.