VERKKOVALMENNUS ESIMIEHILLE

JOHDA IHMISET OPPIMAAN VALMENTAMALLA

TILAAN VALMENNUKSEN JA KIRJAN NYT TARJOUSHINTAAN 365,80€

ONKO SINUNKIN TAVOITTEENASI:

Itseohjautuva työntekijä, henkilöstösi oma-aloitteinen ongelmanratkaisu ja itsenäinen, proaktiivinen työn kehittäminen?

Tässä valmennuksessa opit käytännönläheisen valmentavan johtamisen systeemin, jonka avulla johdat henkilöstösi kohti itseohjautuvuutta. Seuraavan kuuden viikon aikana:

LUOT SYSTEEMIN:

Opit systemaattisen johtamisen mallin, joka auttaa sinua johtamaan henkilöstösi ajattelutapaa ja oppimista kohti itseohjautuvuutta.

JOHDAT VALMENTAMALLA:

Saat käytännön tehtäviä, joilla valmennat ihmisiäsi toimimaan sekä ryhmänä että yksilöinä oma-aloitteisesti.

POISTAT ESTEITÄ:

Vaihe vaiheelta teet jatkuvasta työn kehittämisestä hauskaa ja tehokasta kaikille. Raivaat epäilyt ja ennakkoluulot osallistumisen vaikeudesta.

KENELLE VALMENNUS SOPII?

 • Esimiehelle, joka haluaa henkilöstönsä olevan oma-aloitteista ja itseohjautuvaa.
 • Esimiehelle, joka haluaa johtaa sekä jämäkästi että inhimillisesti valmentamalla otteella.
 • Esimiehelle, jolla ei ole mahdollisuutta, aikaa tai halua lähteä koulutuksiin useaksi päiväksi pois työpaikaltaan.
 • Työyhteisölle/esimiesporukalle, joka haluaa yhtenäisen johtamisen systeemin ilman suuria matkakustannuksia ja poissaolopäiviä työpaikalta.

Valmennus sopii erinomaisesti myös silloin, jos olet jo ollut mukana valmennuksissani aiemmin ja haluaa parantaa valmentavan johtamisen otettasi edelleen.

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen jossa on verkkoyhteys. Mitään teknistä osaamista tai asennuksia ei tarvita.

 

TULEN MUKAAN!

ANNEN UUTUUSKIRJA JA VALMENNUS NYT YHTEISHINTAAN!

Valmentavan johtajan käsikirja on käytännönläheinen opas nykyaikaiseen johtamiseen monimutkaisessa, alati muuttuvassa ja kompleksissa ympäristössä. Olen koonnut tähän käsikirjaan sekä teoriaa, että käytännön tehtäviä ennen kaikkea selkeyttämään johtamisen työtäsi.

Kirja julkaistaan pian ja saat  verkkovalmennuksen ja kirjan yhteishintaan 295€+ALV

(365,80€, sis ALV)

Kirjan normaalihinta 49€ (sis ALV)

Valmennuksen normaalihinta 613,18 (sis ALV)

ETUSI 296,38€

KYLLÄ, HALUAN VALMENNUSPAKETIN KIRJA+VALMENNUS

KUKA SINUA VALMENTAA? MISTÄ VALMENNUKSESSA ON KYSE?

Nimeni on Anne Nurminen ja tehnyt yli 15 v ajan töitä esimiestyön ja erilaisten johtamiskulttuurien uudistamisen parissa. Minulla on kokemusta sekä julkisen että ykstyisen sektorin esimiestyön kehittämisestä. Nykyisin minulta kysytään usein, ”miten saada ihmiset toimimaan itseohjautuvammin ja osallistumaan enemmän työpaikan kehittämiseen?” Tämän teeman tärkeydestä kyllä puhutaan juhlapuheissa, mutta tehdäänkö asian eteen silti systemaattisesti työtä ihmisten kanssa? Kokemukseni mukaan 80% tapauksissa vastaus on ei. Miksi näin? Kun lähiesimiehen pitäisi alkaa tätä työtä tekemään, niin on hyvin vaikeaa löytää sitä oikeaa tekoa, menetelmää, tai välinettä, millä voisi lähteä liikkeelle juuri omalla työpaikalla sopivasta tilanteesta. Paketti menee sekaisin ja uudet kokeilut enemmänkin sekoittavat kuin auttavat.

 

Katso videolta esimerkki, miten esimerkiksi coachingin roolin voi selkiyttää osaksi tehokasta valmentavaa johtamista.

Tämä valmennus auttaa sinua luomaan selkeän systeemin, jolla itseohjautuvuus tulee pysyväksi osaksi ihmisten päivittäistä työtä.

Valmennuksen ohjeita seuraamalla itseohjautuvuudesta tulee työyhteisöllesi energian lähde eikä uuvuttava pakkopulla.

Voit tutustua minuun valmentajana paremmin tästä. 

Olen apunasi koko valmennuksen ajan.

"Ottaessaan käyttöön tässä valmennuskokonaisuudessa käytettävät valmentavan johtamisen menetelmät, olen saanut todistaa osallistujien huikeaa kehitystä. He ovat pala palalta systematisoineet johtamisensa ja saaneet ihmiset osallistumaan innostuneina työn kehittämiseen – asiantuntijaorganisaatioissa, rakennusalalla, finanssialalla, kaupan alalla, erilaisissa palveluorganisaatioissa ja julkisella sektorilla vain muutamia mainitakseni. Olen niin ylpeä ja iloinen valmennettavieni saavutuksista – ja haluan, että sinäkin pääset kokemaan saman muutoksen, jonka he ovat kokeneet."

Anne Nurminen
Valmentaja

"Valmennustekniikoiden ja valmennuksessa opittujen muiden välineiden käyttö tiimiläisteni kanssa sekä yhteinen systemaattinen strategiakeskustelu kollegoiden kanssa ovat osaltaan auttaneet minua tehostamaan ajankäyttöä työssä. Päiväni ei enää veny ylipitkiksi ja työssä jaksaminen on parantunut. Olen myös oivaltanut omat vahvuuteni ja osaan käyttää niitä paremmin hyödyksi."

MARI
Valmennuksen osallistuja

SANO HYVÄSTIT JOHTAMISTYÖN AIHEUTTAMALLE YLIKUORMITUKSELLE!

Säännöllisillä pienillä panostuksilla (15-30 min), tulet saamaan aikaiseksi todella merkittäviä muutoksia oman henkilöstösi itseohjautuvuudessa seuraavan kuuden viikon aikana. Etenet oman henkilöstösi tilanteen mukaan selkeästi vaihe vaiheelta.

MITÄ AIHEITA VALMENNUKSESSA KÄSITELLÄÄN?

Etenemme kuuden viikon ajan vaihe vaiheelta, ja saat konkreettiset ohjeet, joiden mukaan johdat henkilöstösi kohti itseohjautuvuutta:

Välitöntä helpotusta ihmisten johtamiseen: Johtamisen systeemi

 • Kokonaisvaltainen tulevaisuuden johtamisen ajattelumalli, jota voit soveltaa omassa johtamisessasi, vaikka heti.
 • Asetat seuraavalle kuudelle viikolle tavoitetilan: Mihin haluat henkilöstösi viedä?
 • Näet selkeästi, mikä omassa johtamisessasi tällä hetkellä toimii hyvin ja mihin pitää nyt panostaa.
 • Otat käyttöösi johtamisen käsikirjan, johon teet tärkeitä havaintoja johtajuudestasi koko valmennuksen ajan ja halutessasi myös sen jälkeen.

Matka suorittajasta itseohjautuvaksi työntekijäksi:

Konkreettinen vaihe vaiheelta suunnitelma, jonka avulla hahmotat:

 • Sano hyvästit passiivisille työntekijöille: Minkä vaiheiden kautta ihmiset pystyvät suorittamisen sijaan ohjautua itsenäiseen työn tekemiseen?
 • Suorituksesta ymmärrykseen ja ymmärryksestä vastuun kantamiseen
 • Vaiheittainen valmentavan johtamisen käsikirjoitus, joka johtaa kohti itseohjautuvaa yksilöä

Valittajasta ratkaisijaksi: Työyhteisön oma-aloitteisen ongelmanratkaisun avaimet

Näin lisäät yhteisösi myönteisyyttä ja samalla parannat ihmisten kykyä ratkoa ongelmia

 • Parhaat, käytännöllisimmät ongelmanratkaisutekniikat
 • Oma-aloitteinen ongelmanratkaisu, näin valmennat

Jatkuva, proaktiivinen työn kehittäminen

Työn kehittäminen on systeemi ei temppu: näillä periaatteilla onnistut

 • Sinun tilanteeseesi sopivan mallin valitseminen
 • Näin valmennat henkilöstösi kehittämään työtään

Onko kaikista oma-aloitteisiksi työntekijöiksi?

Mitä tehdä, jos asiat eivät mene käytäntöön?

 • Sparrausta haasteellisiin tilanteisiin
 • Valmennuksen keskustelualueella voit kysyä sinulle ajankohtaisia asioita ja saada palautetta kokeilemistasi asioista suoraan valmentajalta. Saat tukea ja sparrausta jokaiseen vaiheeseen sekä valmentajalta että toisilta osallistujilta valmennuksesi ajan.
KYLLÄ, TULEN VALMENNUKSEEN!

"Kiitos Anne loistavasta valmennuskokonaisuudesta. Konkretia ja esimerkit auttoivat minua hyvin omaksumaan uusia asioita."

Laura
valmennuksen osallistuja

VALMENNUKSEEN KUULUU:

Näin saat kaikki osallistumaan- ole vain kurssi, se on kokonaisvaltainen valmentavan johtamisen ohjelma verkossa. Olen laittanut kurssiohjelman laatimiseen kaiken tietoni ja taitoni uudistavan johtamisen, oppimisen ja nykyaikaisten johtamiskulttuurien asiantuntijana.

 • Kuuden viikon valmennusohjelma: joka viikko otetaan käsittelyyn yksi teema, jonka avulla joko valmennat henkilöstöäsi tai kehität omaa johtajuuttasi ruokkimaan henkilöstösi itseohjautuvuutta
 • Kattavat tulostettavat/verkossa käytettävät materiaalit sinulle hyödynnettäväksi.
 • Jokaiseen teemaan liittyvä keskustelu, jossa voit kysyä/kommentoida/sparrata sekä valmentajan että muiden valmennuksen osallistujien kanssa.
 • Henkilökohtainen valmennus/coaching haluamastasi aiheesta kaksin valmentajan kanssa. Valmennus toteutetaan videopalaverina haluamastasi teemasta sinulle sopivimpaan ajankohtaan valmennuksen aikana.
 • Valmennusalue + keskustelut käytössäsi vuoden ajan valmennuksen ostamisesta.
 • Valmentajan tuki koko valmennuksen ajan: Kysy, kommentoi ja sparraa yhdessä!
 • Jatkuvasti päivittyvä bonusosio: Kysymysten, kommenttien ja keskustelujen perusteella päivittyvä johtamisen pulmanurkka, jossa saat vastauksia matkan varrella tulleisiin kysymyksiin, joita valmennuksen osallistujat tarvitsevat johtaakseen omaa henkilöstöään jatkuvasti paremmin.

VALMENNUKSEN HINTA

295€+ALV (365,80€, SIS ALV)

NORMAALIHINTA 495€+ALV

Yhden coachingkerran hinnalla kuuden viikon kokonaisvaltainen johtamisen valmennus.

Hinta sisältää:

 • Kuuden viikon vaihe vaiheelta ohjatun valmentavan johtamisen kehittämisohjelman kattavine materiaaleineen
 • Johda ihmiset oppimaan valmentamalla-uutuuskirjan (arvo 49€)
 • Henkilökohtaisen valmennuskerran valmentajan kanssa
 • Valmennus on käytettävissäsi kahden vuoden ajan ostopäivästä.
 • Täyden takuun: Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen, voit keskeyttää valmennuksen ensimmäisen 14 päivän aikana ilmoittamalla asiasta valmentajalle, niin palautamme maksamasi valmennuksen hinnan sinulle.

Siirryt tästä linkistä täyttämään tietosi valmennukseen kirjautumista varten ja maksamaan valmennuksen. Maksu luottokortilla tai paypalilla. Ensimmäisen viikon materiaali on käytössäsi saman tien.

Mikäli haluat maksaa laskulla, tai haluat valmennuksen useammalle henkilölle työpaikallasi, soita 0400 530760 tai laita viesti: [email protected]

VALMENNUKSEEN

Ajattele, jos jo kuuden viikon kuluttua sinunkin henkilöstösi olisi oma-aloitteista ja itseohjautuvaa? Ilmoittaudu heti mukaan, valmennuksen ensimmäinen osa on käytettävissäsi välittömästi tilauksesi jälkeen.

Tuhannet kiitokset kullanarvoisesta valmennuksesta! En olisi koulutuksen alkuun uskonutkaan, miten paljon tämä avartaisi katsomustani esimiesroolista ja sen mahdollisuuksista. Vaikka kirjoitinkin yllä, että saavutin melko hyvin itselleni asettamani tavoitteeni selvittää, onko tämä minun juttuni, en silti ole täysin varma, mutta annan sille aikaa. Elämä on itsensä etsiskelyä, eikä sitä ikinä tiedä mihin päätyy. Minusta kuitenkin tuntuu, että paljolti kurssin ansiosta olemme saaneet kurssin kääntymään oikeaan suuntaan ja tuulta purjeisiin. Paljon on vielä tekemistä, mutta näemme kuitenkin muutosta ihmisissä ja se antaa voimaa jatkaa.
 

SUVI

Valmennuksen osallistuja

HALUAN MUKAAN!

Yleisimmät kysymykset valmennuksesta

Tästä löydät vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli haluat, voit myös soittaa minulle p. 0400 530760 niin tarkistetaan, onko tämä sinulle sopivin valmennusvaihtoehto.

Säännöllisillä pienillä panostuksilla (15-30 min/päivä), tulet saamaan aikaiseksi todella merkittäviä muutoksia oman henkilöstösi itseohjautuvuudessa seuraavan kuuden viikon aikana.

Etenet oman henkilöstösi tilanteen mukaan selkeästi vaihe vaiheelta.

Jokaisella viikolla sinulla on yksi tavoite johon liittyy käytännön tehtävä. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjaan sinua vaihe vaiheelta tekemään oikeita asioita arjessa, jotta ajankäyttösi helpottuisi koko ajan.

Ensimmäisillä viikoilla on hieman enemmän mietittävää, mutta pian huomaat, että ohjelman seuraaminen tuo sinulle lisää aikaa, koska henkilöstösi alkaa oikeasti osallistua enemmän.

Tämä valmennus on suunniteltu ihan oikeille esimiehille, joilla kokemukseni mukaan on jatkuvasti paljon tekemistä tai kiirettä. Nykytyöelämässä on turha jäädä odottelemaan hetkeä, jossa tilanne olisi optimaalinen tai riittävän seesteinen uuden oppimiselle.

Valmennuksen sisällöt on suunniteltu siten, että käyttämällä 15-30 minuuttia päivässä kurssin aineistoihin, pystyt soveltamaan aiheita normaalin työsi lomassa. Kehityt parhaiten, kun kokeilet asioita välittömästi käytännössä.

Mikäli haluat tietää, sopiiko tämä valmennus tilanteeseesi, soita tai laita viestiä valmentajalle, niin saat vastauksen pian. (Annen puh. 0400 530760)

Valmentajana Anne Nurminen

Mietin tätä moneen kertaan itsekin. Yksi, mikä erottaa tämän valmennuksen monesta muusta verkkovalmennuksesta, on vahva pedagogiikka taustalla. Suomen parhaimmat pedagokiikan ammattilaiset ovat käyneet kaiken materiaalin läpi ja todenneet tämän valmennuksen menetelmiltään erittäin tehokkaaksi.

Tämä ei siis ole puhuva pää ja videokirjasto, vaan tarkasti laadittu valmennuskokonaisuus, jonka ohjeita seuraamalla opit varmasti.

Ei hätää, materiaali on käytössäsi yhden vuoden ajan siitä, kun liityt valmennukseen. Tämä siksi, että voit tehdä valmennuksen kuuden viikon ohjelmana vaikka useampaankin kertaan esimerkiksi silloin, jos vastuualueesi muuttuu tai tiimiisi tulee henkilöstömuutoksia. Voit edetä siis halutessasi hitaammin, mutta parhaat tulokset saavutat kuuden viikon projektina.

KYSY LISÄÄ VALMENTAJALTA!

Jätä tähän kysymyksesi, vastaan mahdollisimman pian. Voit myös soittaa minulle, p. 0400530760 niin saat vastauksesi nopeiten.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.